Is Scarlet Betrouwbaar? | Promotiecodes

8
Is Scarlet Betrouwbaar? | Promotiecodes
8 Total Score
 • Sterk Netwerk
 • Betrouwbaar
 • Interessante Prijzen
 • Vriendelijke Helpdesk

Scarlet is een dochteronderneming van Proximus met de beste prijs kwaliteit verhouding.

Scarlet TVGeschiedenis van Scarlet

Scarlet heeft een rijke geschiedenis. In 1992 werd Scarlet opgericht door de Nederlander Paul Gelderloos. Het was een onderdeel van de Amerikaanse Telegroup. In 1999 werd Scarlet een zelfstandige onderneming met Fortis en de familie Brenninkmeijer als investeerders.

Het bedrijf werd actief in België in 1997, maar kreeg pas echt voet aan wal toen het Planet Internet (2003) en Tiscali België overnam. De aanbieder van digitale televisie kreeg verschillende prijzen zoals de Loden Leeuw Persoonlijkheidsprijs.

In 2008 nam Proximus de activiteiten over, maar het telecombedrijf bleef een aparte organisatie.

Mobiel Internet ScarletStaffe Voorwaarden

Als dochteronderneming van Proximus heeft Scarlet een betrouwbaar platform. Dankzij het volume zijn het interessante prijzen voor digitale tv, mobiel internet, VDSL2 en internet in je woonkamer.

Scarlet maakt gebruik van het netwerk van Proximus. Hierdoor krijg je glasvezelsnelheden (afhankelijk van uw aansluiting) tot 500 MB/s.

Scarlet Poco

Met het Poco abonnement surf je aan de beste voorwaarden en betaal je slechts € 23 per maand. Hiervoor kan je 50 GB surfen per maand aan een maximale snelheid van 30 Mbps. Ruim voldoende voor een gemiddelde internetgebruiker. Klik Onderaan voor de beste promoties.

Internet Loco

Voor de eerder ‘intensieve’ internetgebruiker die vaak online films, YouTube, bestanden moet downloaden heeft Scarlet een pakket gemaakt. Dit pakket noemt Internet Loco. Hiermee kan je onbeperkt surfen aan een snelheid van 50 Mbps. Klik Onderaan voor de beste promoties.

Scarlet Trio

Het Trio abonnement omvat een digitale TV abonnement, Onbeperkt internet en Onbeperkt bellen naar vast nummers. Dit pakket wordt je aangeboden aan een scherpe prijs. Klik Onderaan voor de beste promoties.

Met deze Digitale TV kan je kijken naar meer dan 30 Zenders.

Deze zijn o.a.: Een, Canvas, VTM, Vier, Q2, Vijf, Zes, Eurosport, NPO1, NPO2, NPO3, Kadet, Comedy, CAZ, KZoom van VTM, Ketnet en Vitaya.
Daarnaast heb je ook nog een aantal kinderzenders zoals Ketnet, Disney Junior, Disney en Nickelodeon. Voor de documentaire liefhebbers heeft men Discovery Channel.

Mobile Red, Hot, Chili

Er zijn 2 vormen van GSM Abonnementen.
Red: Een light GSM abonnement waarmee je 300min kan bellen, onbeperkt smsen kan sturen en 0,5 GB kan downloaden.
Hot: Het standaard GSM abonnement omvat onbeperkt bellen, onbeperkt  smsen en 5 GB mobiel internet.

Beste Scarlet Promoties

Voor de meest recente promoties klik je hieronder:
Scarlet Promotie

1 Comment
 1. Door verhuizing wilde ik overstappen naar scarlet. Ex behield telenet. Via website aangemeld als nieuwe klant. Alle gegevens ingevuld, wat tamelijk veel tijd kost. Een datum en voor aan te sluiten gepland. Ook mijn gsm abonnement bij hen opgegeven.
  Dag later mail… “welkom bij Scarlet”…en de week erna bleef het stil.
  Een dag voor de afgesproken aansluiting 2 brieven van Scarlet met gelijke strekking: “Bezorg ons uw ID kaart, pas daarna kunnen we u aansluiten. De afspraak met de technieker is vervallen. Geen telefoonnummer voor info, wel een mailadres (uh… Ik heb geen internet) en een faxnummer (een fax is iets uit de vorige eeuw).
  Na enig zoekwerk een nummer gevonden en gebeld. Keuze menu “nieuwe klant”. De persoon wilde mij niet te woord staan, want ik was al klant, hij gaf wel een ander nummer. Deze persoon begreep de situatie en ging navragen of er wellicht een oplossing was. Na enige minuten… Nee, wij hebben echt een kopie van uw ID nodig, dat komt omdat de wijkagent nog niet is langsgeweest. Pff, ik ben net verhuisd, een wijkagent komt meestal na een week. En waarom sturen jullie een mail met “welkom” om vervolgens een brief te sturen. Ik wil verhuizen en snel internet en tv. U heeft mijn mail adres, mijn gsm nummer, neem contact op.. maar niet per brief naar een adres waar ik nog maar half woon.
  Blijkbaar wil Scarlet geen klanten die verhuizen, zonde van de tijd en moeite geweest.

Leave a reply

Your total score

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vergelijkgids.be
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
 • Broker (0)
 • Energie (0)
Compare
0