Combell

Combell – Promotiecodes en Acties

3
Best value Combell – Promotiecodes en Acties

Combell is een webhosting provider uit Gent die marktleider is op het vlak van Webhosting in België.
Het bedrijf werd opgericht in 1999 en groeide uit tot een vast begrip op het vlak van infrastructuur, website en applicaties.

Combell Domeinnamen

Het bedrijf is partner van een hele waaier van extensies waardoor het mogelijk is om domeinnamen te registeren in België (dns.be), Nederland, Luxemburg, Frankrijk, …. .

Als klanten een domeinnaam registeren krijgt men ook automatisch een 1GB mailbox .
Combell geeft daarnaast ook een waarde coupon van €75 bij Google Adwords en een 90 dagen niet-tevreden-geld-terug garantie. Ook heeft men een volledig beheerpaneel gemaakt zodat je gemakkelijk je emailadressen kan configureren, uw hosting kan instellen of een domein forward kan doen.

Webhosting bij Combell

De hostingprovider biedt 3 type hosting aan.

Webhosting, dit is de ideale manier om te starten met een website. Je hoeft geen enkele technische kennis te hebben. Combell zal er voor zorgen om jouw website supersnel beschikbaar te stellen. Dit kan men doen dankzij de hypersnelle SSD hardeschijven. Hiermee is de hosting uitermate geschikt voor WordPress Hosting, Magento Hosten en voor Drupal.

Virtuele Servers zijn dan weer geschikt als je kennis hebt om een server te beheren en deze te onderhouden. Hierdoor heb je meer vrijheid en kan je met het handige plesk paneel uw webserver beheren. Combell zal zorgen voor de updates en patches zodat je geen zorgen hoeft te maken op het vlak van security en onderhoud.

OpenStack Cloud is de nieuwste soort van hosting. Hiermee bouw je aan een eigen cloud omgeving in functie van een project. De OpenStack cloud geeft je een krachtig platform dat gebouwd is voor de NASA. Zelf heb je opnieuw alle controle over de routers, firewalls, virusscanners en load balancers. Je hoeft hier enkel te betalen wat je gebruikt.

Combell Promotie en Actie Code

Klik op de onderstaande banner voor de beste korting te krijgen.

Ik kijk uit naar jouw reactie!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vergelijkgids.be
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Broker (0)
  • Energie (0)
Compare
0